vrije tijd
iedere keer als ik thuis kom is het heel stil
alleen het enige wat ik hoor is de meeuw.
ik zet de tv aan en de stilte is verbroken.
soms zit ik voorovergebogen omdat ik zo hard lach.
dan komt me moeder thuis en zegt gedag,
met een hele grote glimlach.