Ik zie hier alleen maar kleine ventjes, niet één echte vent,
maar dat is geen probleem, als je hierbinnen bent..
Je kan doen en laten wat je wil, niemand die je hier zal zien..
Het maakt het gezelliger en de tijd tikt sneller bovendien..
Voor je het zelf in de gaten hebt is alle tijd alweer voorbij..
Dan gaat het leven verder, voor ons allebei..
Voor onze dingetjes hebben we inmiddels geboet..
Verdergaan met je leven is wat er nu weer echt toe doet..
Al deze gekkigheid die we hier hebben vult nu onze gaten,
We zullen het altijd onthouden, maar alleen hierbinnen erover praten..
Als we hier eindelijk weer vertrekken, beloven we elkaar te bellen..
Maar eenmaal thuis hoef je mij je verhaaltjes niet meer te vertellen..
Binnen heb ik met je gelachen en ik heb het beste met je voor,
Maar wil niet aan daarbinnen denken, en mijn leven gaat gewoon door..