Onder mijn huid,
Knaagt,
Iets beangstigends,
Het roept mijn naam,
Maar er is iets,
Iets wat het stuit,
Ja, het voorbeeld,
De Mislukking,
De Onbetrouwbare,
Degene die anderen,
Zogenaamd,
Van hun geluk besteelt,
Wat denk je in hemelsnaam?
Verdomme, ik ben er klaar mee,
Me constant onderuit proberen te halen,
Verwacht geen genade van me,
Ik ga niet bij de pakken neer staan,
Want ik heb verloren,
Ik heb gewonnen,
Geleerd wat waarheid is,
Leugens,
En, wat te bekoren,
Kom met zijn allen op me af stormen,
Me proberen te overlopen,
Denk niet dat ik me laat kisten,
Ik heb me door ergere dingen laten vormen,
Probeer het nog één keer,
Mij te grijpen,
Ik sta sterker dan ooit tevoor,
Ik sta boven alles,
Maar bovenal,
Doet dit alles me nooit en te nimmer,
Maar dan ook nooit meer zeer..