Bedankt dat je
Mee ging varen
Wij hadden
Zeeën van tijd
Achteraf wens ik enkel
De tijd te vertragen
Achteraf is er geen wind, geen golven
Alleen spijt
Er is nog niet genoeg gezegd
Niet genoeg berouw
Na de ellende te moeten strandden
Hier, zonder jou
Pas goed op jezelf
Ervaring gaat gepaard met pijn
Dit is waar ons schip strand
Maar jij blijft mijn kapitein