We zijn hier tesamen
dit zijn woorden bij een afscheid.
Maar zijn we ook tesamen,
nee niet echt.
We zijn samen alleen
want, afscheid nemen
doe je toch alleen.
Een afscheid,
hoe treurig ook.
Is een nieuw begin
een herinnering voor later.
En later,zijn wij
ook herinnering.
Arie 20-11-2000