Het is angst...
Een angst als je weg gaat,
Een angst als je weg blijft,
Een gevoel dat me niet los laat,
En iedereen zegt: Je overdrijft.
Wat nou als het te laat is,
Je niks meer aan voelt komen,
Weet je hoe erg ik je dan mis,
Mijn tranen gaan stromen.
Waarom denk ik dit alleen,
Draag ik zorg en ben ik bang,
Zou je zien dat ik dit meen,
Ik hoop het want je kent me al zo lang.
Mijn vader,
Mijn trots,
Mijn kracht,
Mijn ziel,
Ik ga kapot van verdriet,
Maar er is niemand die het ziet.
Het is angst...