Het is zomer alle vrouwtjes lopen laat op straat.
Het is zomer zoveel vrouwen met een mooi gelaat.
Ik kom haar tegen en ik krijg een zoen op men kaak.
De mensen houden van wie ik ben omdat ik rage maak.
Witte sneakers, Zwarte pet en men broek zo laag.
Ja een riem moet ik niet hebben want ik choll zo graag.
Op de dijk met al men vrienden en de paas gaat traag.
Frisse lucht van de zee, honger aan men maag.
Frietje stoppen onderweg. Mayonaise graag.
Vindjet erg als ik me stiekem ook een cola vraag.
7 vorkjes, 30 graden aan de ozonlaag.
Iedereen loopt zo gelukkig er is geen gezaag.
Ik zie surfers, ik zie longboarders ik laat ze langs.
Het is zomer, kvoel me goed dus ik vraag haar ten dans.
Ze is de vrouw van uit men dromen dus dit is men kans.
Op het strand maak ik voor haar de mooiste parelkrans.
Samen in een hangmat kijk nie naar tv.
We zijn aant staren naar de zon die wegzakt in de zee.
Ze pakt me hand, kijkt me aan en vraagt me ga met mee.
Ik wil bij haar blijven slapen maar haar pa zegt nee.
Ik ben verliefd, zij weet niets, da is best oke.
We gaan op restaurant voor Magnum en een creme brulee.
Zo zot gezellig, nooit gedacht, enkel wij mee twee.
Het word al redelijk laat weer met de vrienden mee.
De laatste straaltjes zon, weer een mooie dag.
Ik ga naar huis met T'swerelds motha fucking grootste lach.
Onderweg denk ik aan haar, waarom, omdat het mag.
Ik voel aangetrokken door haar mysterieus gedrag.