Men lieve meter,
Waar ben je nu?
Waarom ben je heen gegaan?
Waarom kon je niet bij me blijven?
Net zoals het was, ik en jij!
Samen zoveel mooie tijden,
Samen lachen,
Samen dansen,
Samen tv-kijken,
Alles samen
Zelfs ons laatste moment
Samen waren we!
Ik had je nooit mogen laten gaan,
Ik had voor je moeten strijden!
Ook al was het jou tijd,
Je liet mij achter
Helemaal alleen
Waar moet ik die liefde zoeken de wij hadden
Het gevoel elkaar te begrijpen,
Zonder maar 1 woord te zeggen
Je gaf me wat ik wou,
Jij gaf de liefde zoals enkel ouders die konden geven!
Waar ben je nou?
Men zegt naar een betere plaats
Maar waar was het beter,
Wij hadden samen onze droom hier beneden!
Samen konden we die waar maken,
Ik en jou,
Samen stonden we sterk,
Maar nu
Zonder jou
Ah meter,
IK MIS JOU!!!