Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ons Paradijs
We schiepen zelf een paradijs
maken ons zelf en anderen wijs
dat wij de wereld sturen
hoe lang het ook zal duren
een tuin zo vol met dromen
in verkeerde handen gekomen
wij zelf zijn daar gebleven
Hem uit ons paradijs verdreven
verdwaalde God vermist verloren
niemand wil nog van Hem horen
ontgoocheld door de mensen
die Hem de kruisdood wensen
toch niet kapot te krijgen
de welbespraakte dood moet zwijgen
God en mens die samen opleven
dat heeft Pasen ons gegeven
ze raken elkaar wel eens kwijt
beiden hebben ze dan spijt
de mens en God zo wonderbaar
willen nooit meer uit elkaar
Reacties op dit gedicht
Cor van Vliet vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
verhavert
:
Woensdag, april 01, 2015 19:06
om over na te denken cor
teun hoek
:
Woensdag, april 01, 2015 12:35
een ware paasgroet. th
Over dit gedicht
Auteur:
Cor van Vliet
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
01 april 2015
Thema's:
[Geloof]