Wanneer de lente begint in maart april en mei,
Kom dan eens met mij.
Dansend door de zomer in juni juli en augustus,
Verassend met een kus.
Samen doorbrengen in de herfst in september, oktober en november,
En geef je dan over.
Aan de winter in december, januari en februari,
Zodat je inzie.
Dat jij je hart aan mij wilt geven,
Gaan wij deze seizoenen met elkaar beleven.