een leven leiden doe je verstandig
ook al ben je eens onhandig
ergens positief uitkomen doe je beter fraai
want het kan omkeren in een hand-omdraai
als je bij een ander je handdrukt
kan het zijn dat het achteraf ook niet lukt
heb je angsten of ben je bang
laat het merken en hou je in bedwang
is er geen rust
zijt er dan van bewust
geef je iemand een compliment
zo is die persoon weer content
en heeft zichzelf herkent
neem je de volle buit
zijt blij en schreeuw het uit
kom je niet tot te pas
zit dan vooraan in de klas
dit is zowat het was