Een vaag geluid,
De klok luidt negen.
Geluid doordringt,
Ik kan er niet tegen.
Ik ben geirriteerd,
Dringt tot mij door.
Het geluid van een telefoon,
Schelt naast mijn oor.
Ik slaap nog maar net,
Of beter ik dommel wat.
Te weinig slaap,
En te veel opwinding gehad.
Ik pieker te veel om te vergeten.
Ik slaap niet,omdat ik baal.
ik blijf steeds die woorden horen,
Waarmee ik mezelf naar beneden haal.
Ik ben timide.
Mijn telefoon gaat Weer.
Ik zie het nummer.
Mijn hart gaat te keer.
Trillend neem ik op.
Blijkbaar heb ik iets bezeerd.
Wat ik ook zeg,
Valt steeds verkeerd.
IK hoor slechts vlagen.
Mijn nacht is voorbij gegaan.
Ik voel slechts een leegte,
En de tegenslag in mijn bestaan.