Jij kwam in mijn hart, je raakte me diep maar zo zacht.
Nu wil ik alleen nog maar jouw lach in mijn handen, gevangen tederheid. Je lippen zo zacht als fluweel en je ogen schitteren als een juweel.De wereld gaat als een draaimolen aan mij voorbij en ik hou me stevig vast aan het wonder, van deze liefde van jou en mij.