Jouw lichtstraal
die mijn hart raakt
wat als een waakvlam blijft gloeien
glinstert in jouw ogen weer
die jou in mijn herinnering schittert.
Jouw omarmen
in een nieuw tijdperk
op weg naar houvast en vreugde
om keuzes te relativeren
is in miniatuur geschilderd.