Weet jij nog die vlinder
Die mij enkel angstig maakte, voor wat kwam
Gelachen, gedanst en veel gezongen
Toch was ik bang
Jij hebt die angst weggeslagen
Gevraagd opzij te gaan
Duizenden momenten zou ik ruilen voor betere
Maar dat had ik overnieuw gedaan
Want waar ik was, daar was jij
En tot in het nu
Ben ik verloren
De betere helft van mij
Geschrokken ben ik van jou
Teleurgesteld bovendien
Ik ben niet verliefd geworden
op wat jij te vaak liet zien
nu is die angst weer terug
lieve schat
en hij zal er altijd zitten
tot een ander hem wegkrast
duizenden momenten
zou ik ruilen voor betere
maar ik zou het zo weer
over doen