Nog nooit zo'n schone stad gezien
iedereen houdt iedereen in de gaten
ik verlang naar je stoppelbaard
de glanzende kleuren in je ogen
Haal je me van het vliegveld af?
Kom met vlucht KLM 737 uit Singapore
en blijf je bij me slapen, want
zo'n eerste nacht in een bed alleen?