leven in een gangster wereld vol geweld
dat het geld in de gevangenis telt
dat over mensen lijken gaat
dat u met geen woord terug verlaat
door de politie verzeild geraakt
ze schieten u van kant
dat is er aan de hand
de weed word geweegt
daarna een overval gepleegd
de bediende op zijn gezicht geveegd
terug voor jaren opgesloten
met een a.k uw lichaam overhoop beschoten
een hoop gebrek aan respect
door de flikken weer opgemerkt
zijn leven in de cel is niet meer beperkt
zijn cel maat met de vuist bewerkt
het is een systeem dat niet meer werkt
maar in zijn cel rapt die erop los
want hij is daar de bos
niemand die iets probeert uit te halen
of durft voor hem te falen
daar dealt die met een hoop drugs
het zijn een bende thugs