Jij bent mijn maatje voor mijn leven,
Je bent er voor mij in goede en slechte tijden.
Jouw woorden doen mij goed, wie aan mij komt,
Kan maar beter alles vermijden.
Maar sinds mijn schoonzus in jouw leven is,
Ben jij ook zowel voor mij als voor haar.
Ik wil niet gedeeld worden want je bent van mij,
De gedachte alleen vind ik zo raar.
Ik kan er niet aan wennen dat je haar ook beschermt,
Misschien is het van mijn kant jaloezie.
Ik neem het jou en haar niet kwalijk,
Want je blijft altijd mijn mattie.