niet steeds kunnen herbeginnen
al lukt afscheid nemen nooit
neerliggen in de luwte van beminnen
magnetisch kleven zonder weerstand
vlekken op het wit fluwelen laken
verteren het omarmen in heerlijkheid
de lach beweegt perfect het mom
als een krant gedrukt zonder inkt
weerspiegeling verknald in plooien
lees de beelden op papier
eerbaar vertrouwen dure daad-