De chat van gisteren deed me erg goed
Geeft me weer kracht en veel moed
Om te blijven geloven in deze vriendschap
En dat we alles voorzichtig opbouwen stap voor stap
We moeten niks overhaasten en niks op het spel zetten
Dat is iets waar we beide goed op moeten letten
Want het allerlaatste wat ik wil is me maatje kwijt raken
We doen nu rustig aan en gaan er iets moois van maken
Het liedje wat je nu hoort is een beetje van ons twee
En als ik het hoor zing ik altijd mee
En dan denk ik aan me maatje en weet dat je er altijd voor me zult zijn
Dat ik bij je kan komen met me geluk maar ook met me pijn
Ik koester deze vriendschap want zoals deze zijn er niet veel
Heb weinig mensen om me heen waar ik zoveel mee deel
Je hebt een heel speciaal plekje in me hart en dat zal daar blijven daar kun je van op aan
Want lief maatje van me ik laat je niet zo maar meer uit me leven gaan