De rode tulp staat voor de liefde,
Je bent de rode draad in mijn leven.
De gele tulp staat voor onze vriendschap,
Ik ben je alles dankbaar voor wat je aan mij heb gegeven.
De witte tulp staat voor je steun die je me geeft,
Je bent er voor me als ik het niet red.
De gekleurde tulpen staan voor onze mooie toekomst samen,
Onze persoonlijke lenteboeket.