De zilte zeelucht en Hyacinten in de nacht.
Wordt door mij gevangen in al haar harmonie en pracht.
Overdag oogstrelend in der pracht en haar kleur.
In de nacht gevangen door haar schoonheid van de geur.
Dit is waar ik elk jaar weer naar smacht.
De geur van de zee en de hyacinten in de nacht.