Kon ik jouw hart maar raken...
Kon ik jou het vertrouwen geven dat wij samen kunnen maken.
Geen plaats meer voor onzeker of angst..
Met ziel en zaligheid zou ik over jou waken.
Kon jij mijn ogen maar lezen...
Al mijn liefde voor jou staat daar beschreven...
Wat ik voor je voel en dat ik het beste van mezelf aan jou wil geven.
Kon ik jou laten zien....
Kon jij het maar voelen....