Altijd maar verder gaan
Niet blijven staan.
maar ergens stiekem,
vraagt er binnen een bekende stem:
Ben ik al de juiste tegen gekomen?
Of nog steeds verre van in de buurt...
Had ik wel de juiste keuzes genomen?
Niet wetend hoe lang dit nog duurt.
altijd weer door.
Hij blijft toch niet rondhangen.
En toch val ik er altijd voor,
Geduwd door eigen verlangen
Had ik hem een kans gegeven?
Niet wetend wat er had kunnen gebeuren.
is hij al in mijn leven,
Of heb ik hem niet kunnen goed keuren?
Want ondanks dat ik je misschien heb gezien,
Ben ik onhandig, voorzichtig en bang.
Maar wetend dat ik die kans verdien,
en naar de passie van liefde verlang
(...maakt het die grote muren om mij heen,
Niet heel erg veel gemakkelijker na al die jaren...)