Moet iets nodig doen, maar geef mezelf de tijd..
Moet nu echt gaan haasten, voor ik in mijn broek schijt..
Wil niet haasten, maar moet dat tog maar doen..
Dadelijk is het dun en loopt het in mijn schoen...
Gelukkig maar.. De wc, net optijd ben ik hier..
G.V.D. uit haast niet gezien, er is geen wc-papier..
Nu iemand zien te berijken om hem te vragen,
wat wc-papier te brengen en mijn stank te verdragen..
Het is tog elke keer een verassing als je zolang wacht..
Een unieke ervaring, steeds anders dan dat je had verwacht..
Probeer het alleen niet te lang uit te stellen..
Dat gaat zeer doen, dat durf ik met je te wedden..
Ben er helaas zelf achter moeten komen,
was een lijfstraf uit een van mijn ziekste dromen..
Nu één keer gedaan, maar liever doe ik het nooit meer..
Waar zat ik tog weer met mijn hoofd, dat ik zoiets probeer..