Alsof ik de as van alle kwaad ben,
De grote boosdoener in het verhaal
Maar kijk eens naar wat je zelf gedaan hebt.
Ik zei die dingen niet voor niets.
Jou gedrag heeft me heel erg gekwetst en pijn gedaan
Sta je daar eigenlijk wel bij stil?
Of denk je echt dat ik gewoon slecht ben?
Open je ogen en kijk eens naar jezelf.