Verleden is heden,
Beelden van vroeger komen terug
Beelden van vroeger komen tot leven
Het gaat allemaal een beetje te vlug
Nu sta ik weer op mijn benen te beven
De situatie kan niet meer verandert worden
Maar hoe gaat het nu verder?
Moet ik me op het verhaal gaan storten
Of gaat dit te ver?
Ik weet het niet meteen
Ik weet niet wat te doen
Het is een blok aan mijn been
Het blijft achter, die situatie van toen