Zit ik te blijten
's avonds voor het slapen gaan
met m'n boek van op het nachtkastje
nu in mijn handen, allez komaan
nog een verhaaltje.
Ik heb er ook een paar bedacht!
oh ja ik kan nog anders dan huilen,
namelijk zachtjes wegsoezen in de nacht.
Jeanette Winterson, ik wil je echt lezen!