Al die gedichten, al die woorden
om indruk te maken en te blijven
als de wolken, die overdrijven
waarin ik dieren kan ontdekken
Zij zijn voor mijzelf geschreven
jou voor te lezen, naar jou te zien
Jij hebt mijn liefde voelen branden
draagt er nog de merktekens van