Duizenden grijze wolken
Aan een straal blauwe lucht
Geurende gouden regen
Het begin van de zomer
Daar zaten wij dan
Dicht tegen elkaar aan
Op het bankje in het park
Geen enkel besef van tijd
Woorden waren overbodig
Onze ogen vertelden genoeg
Wou je nooit meer laten gaan
Jij was het nieuwe hoofdstuk
In een nog te lezen boek
De zwoele verandering
In het zo eenzame verhaal
Onze ogen hadden elkaar
Zoveel te vertellen
Toch sloten we ze tegelijk
Zacht kuste onze lippen elkaar
De zon begon te schijnen
Donkeren wolken verdwenen
En bleek ons eeuwig durende liefde
Het begin van een blijvende droom
Een droom die werkelijkheid werd