Dood scheurt de aarde;
Niets blijft op de been.
Breekbaar is het leven
Tot de laatste steen.
Niets blijkt bestand
Waar natuurwetten falen.
Als de aarde scheurt,
Moet de mens met zijn leven betalen.
Dood scheurt de aarde;
Nepal kleurt rouw.
Kathmandu, voor even,
Een bouwvallig gebouw.