ik gun iedereen de eerste plaats
want we geven elkaar de juiste kaats
we regeren nu met geen woorden maar daden
ik hoop dat we in de champagne kunnen baden
voor alle seizoenen die nog gaan komen in de toekomst
van alle soort religies van herkomst
ze hebben een goed leven verdiend
wie dat niet door heeft is slechtziend
politie die de schurken pakken
nu is het tijd om u te herpakken
zie de verandering in andermans ogen
laat de tranen in een baan langs uw wangen
naar onder banen, en opdrogen
laat de zon in het hart stralen
luister naar uw voorouders hun verhalen
die vanuit de hemel naar beneden dalen
we moeten veranderen en orde stellen
geef je woorden en daden om door te vertellen