Vanaf het moment dat ik je leerde kennen,
wist ik : “Dit is iets anders ... iets speciaals!”
Vanaf het moment dat ik je leerde kennen ...
kwam ik weer terecht
in een vroegere periode uit m’n leven.
Dezelfde gevoelens, dezelfde gedachten,
dezelfde problemen ...
Ik verplaatste mezelf in jou en kopieerde je gevoelens,
je gedachten en je problemen.
Alles wat ik destijds had weggestopt,
alles waarvoor ik destijds was weggelopen ...
het kwam allemaal terug met de bedoeling
er voor eens en altijd komaf mee te maken.
Zonder je het misschien zelf wilde,
werd je meer en meer een stukje van mezelf.
Jij adopteerde mij als grote broer,
ik vond een klein zusje, maar ook ...
ik vond mezelf van acht jaar geleden terug.
Deze keer stop ik echter niets meer weg,
deze keer loop ik ook niet meer weg
maar stuur ik mezelf op missie
Ik maak het mijn missie
je te steunen waar mogelijk
en zal niet opgeven
voor je jezelf terug gevonden hebt.
Ik zal zelf niet rusten
voor jij je innerlijke rust terug gevonden hebt
want, m’n kleine zusje ...
jij bent echt speciaal voor mij.