Vervreemd ben ik van jou
geweest
Geschrokken, bovendien
Ik heb onzekerheid en wantrouw
in zijn ergste vorm gezien
Geen woorden die ik vinden kan
teveel opgeschreven
Wat ik misgelopen had
was ik niet gebleven
Nu ben ik enkel dankbaar
jij wou, wat ik wou
Ons boek is onaf, niet klaar
Ik hoop dat hij dat,
nooit worden zou.