Wat denk je dat het met me doet,
Als jij steeds zo naar me roept.
Alleen voor jou ga ik door het vuur,
Waarom maak je me dan steeds zo overstuur.
Zo lang als je me al ken,
Respecteer mij dan zoals ik ben.
ik ben ook een maar een mens
Alleen gelukkig worden dat is mijn wens.