Gekookt, geschild en met wat zout,
Aardappelen in een pan met water
Gewassen, het kleine puntje aan de onderkant er uit, in stukjes gesneden, blikje vis erbij en wat fruit uit blik erbij en hmm…
Een heerlijke witlof salade
Gebraden, van rood naar bruin, jus erbij gemaakt, tot ze helemaal gaar waren
Rundervinkjes in de pan
Aardappelen gekookt en opgeschept, salade opgeschept, rundervinkje op mijn bord, glaasje drinken erbij… maar…
Zonder familie aan tafel erbij smaakt het me toch niet zo.