Blijven zwijgen
___________________
Soms wil ik niets liever
Dan dat masker even afzetten
Hen laten zien
Waar ze anders niet op letten
Hen laten zien
Hoe ik me werkelijk voel
Ik wil zo graag dat ze het weten
Weten wat ik echt bedoel
Ja, het kan niet
Ik weet het best wel
Want als iemand het ooit ziet
Ga ik door een nog grotere hel
Ik zal hen kwetsen
Zij die mijn leven hebben vergald
Zij waarvan ik hoe dan ook veel hou
Dan heb ik het pas goed verknald
Dus blijf ik zwijgen
Met dat masker op m'n gezicht
Probeer de mooie tijden aan elkaar te rijgen
M'n hart naar het verdriet gericht
...