deze wereld
van drukte en haast
dit bedrukkende gevoel
van vrij zijn met beperkingen
waar het gevoel heerst
dat je beluisterd
en bekeken wordt
door Drone’s
en de Overheid
alle gedachten in mijn hoofd
ik laat ze vrij als vogels in de lucht
kon ik maar eeuwig blijven dromen
van dit overweldigende gevoel
dat ik altijd met me meeneem