Het is niet zo gek als ik vraag waar je ring is gebleven,
Je zwijgt even.
Je maak mij nieuwschierig met je zinnen,
Ik weet niet waar ik moet beginnen.
Het is niet zo gek als ik vraag wat de verrassing is,
Dat is toch logisch of heb ik het mis?
Wat ben jij toch van plan?
Ik word er nerveus van.
Het is niet zo gek als je ouders je plan weten,
Ben zo van jou bezeten.
Ook mijn vader heb je ingelicht.
Ik ben een beetje bang en sluit mijn ogen even dicht.
Het is niet zo gek als iedereen de verassing weet behalve ik,
Het geeft niet ik geef geen kick.
Ik vind dit gewoon niet zo fijn,
Omdat Ik niet weet wat de verrassing zal zijn.