Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Slijtageslag
Ontzagwekkend
heft hij zich op
die rots
één bonk trots
golvende schuimkoppen
doen zijn pralende
protsheid glimmen
maar nog groter is
zijn dreiging
aan de onderkant
onzichtbaar
of soms in schimmen
wanneer je
die grootheid
wil gaan beklimmen
alsof je steeds weer
tegen het
onderbewustzijn
opbotst
waarvan je dacht
dat het er niet was
toch rondom de rots
is daar het mysterie
water dat zacht
met nog groter gezag
bij elke klots
levert zij verandering
de slijtage slag
Reacties op dit gedicht
Cor van Vliet vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Janny Scheybeler de Jonge
:
Woensdag, mei 27, 2015 12:05
mooi maar slecht leesbaar!
windwhisper
:
Woensdag, mei 27, 2015 10:28
woww dit is mooi,
Over dit gedicht
Auteur:
Cor van Vliet
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
27 mei 2015
Thema's:
[Mystiek]
[Natuur]