Ik heb je verliefd op me getoverd.
Er was niets natuurlijks aan.
Eigenlijk heb ik je bedonderd
Zonder magie zag je mij niet staan.
Ik zou me moeten schamen,
Ik herkende je niet toen ik je zag.
Ik zat op mijn slaapkamer plannetjes te beramen
Toen werd je betoverd door mijn lach.
Ik ben alleen niet verliefd op jou
Ik geniet alleen heel erg van je aandacht voor mij
Eigenlijk ben ik geen leuke vrouw
Maak een ander met je liefde blij
Ik weet niet hoe ik de spreuk ongedaan maken moet
Nu zit je aan me vast
Dat is voor ons beide niet goed.
Voor mij is het net zo´n last.