Bedelen hier, bedelen daar
Ik zet mezelf voor schut en nooit is het eens klaar
Iedereen moet worden ingelicht
Het wereldje moet doorgelicht
Ik heb spullen nodig, een opslagruimte, en bieders als het even kan
Dan komt er voor zieke kinderen een leuke vakantie van
Ik ben een leuke veiling actie gestart
Voor een goed doel recht uit het hart
Zodat zieke kinderen met vakantie kunnen gaan
Hopelijk zal het geen modderfiguur slaan
Met een beetje goed geluk
Kan die veiling niet meer stuk