Emo zijn is niet makkelijk,
zoals vrouwelijk of mannelijk.
Emo staat voor emotioneel,
want ons hart is niet helemaal heel.
Wij houden van zwart
maar hebben een groot hart!
Wij zijn machteloos,
omdat niemand ons koos.
Wij willen er niet meer zijn,
want iedereen doet ons pijn.
Sommigen houden van Emocore,
maar anderen 'no more'.
Wij worden vaak gepest,
maar dat is niet zo best.
Wij hebben bepaalde haren.
Waarom? Dat kun je niet verklaren.
Ik wil dood,
ik voel me kloot.