Warmte,
Liefde,
Begrip,
Je geeft het allemaal…
Genegenheid,
Bezorgdheid,
Geborgenheid,
Ik voel het allemaal…
Jij bent degene die me blij maakt
Jij bent degene waar ik mee praat
Jij bent mijn steun en toeverlaat…
Maar wat ben je nu van me?
Een kennis?
Of toch een hele goede vriend?
Iemand die me van binnen en buiten kent…
Ik weet wel wat je voor me bent,
Iemand die ik nooit meer missen kan !!
Je hebt mijn leven veranderd…
Want zo iemand heb ik nog nooit gehad
Ik heb het al zo vaak gezegd,
Maar…
LAAT ME ALSJEBLIEFT NOOIT MEER GAAN !!!
Idster
20-11-2000
*********************************************
Ik zie je als een 2e vader…
Want ECHTE vaderliefde…
Heb ik altijd wel een beetje gemist…
En ik zie en voel dat zo…bij jou…
ik weet niet of het fout is...
of juist goed...
maar zolang het goed voelt,
mag het toch??