ik doe mijn ogen open en kijk naar je
je slaapt nog zacht
je ademhaling heel rustig
ik glimlach en doe doe mijn ogen weer dicht
ik sla mijn arm om je heen
en droom nog even verder
als ik later mijn ogen weer open doe
ben je weg en heb ik alleen nog mijn kussen vast
weer een nieuwe dag is aangebroken
een dag dat jij niet bij me bent
zal ik nog even mij ogen dicht doen
en dromen dat je hier bent