De wereld trok aan M. voorbij op die laatste donderdagnacht van die helshete juli.
Ergens tussen drie en vier uur in die betreffende ochtend, al zal het meer richting vier dan drie uur zijn geweest.
Klopte M., bezweet en licht buiten adem bij G. aan. Het duurde lang voordat er opengedaan werd of hij was ongeduldiger dan hij normaal was.
Hij hoorde voetstappen de deur naderen. M. herkende het loopje van G.