Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
nieuw gedicht
een nieuwe dag
een nieuw gedicht
zal er morgen weer een nieuw gedicht zijn
of zal er morgen de stilte zijn
ik wou dat ik het wist
ik wou dat ik het je kon vertellen
maar ik weet niets
ik weet dat ik moet afwachten
afwachten moet ik ook om jou te zien
een maand een jaar
ik weet het niet
wat ik wel weet is dat
dat als ik kon ik nu zou komen
komen naar jou
om samen te zijn
om iedereen te leren kennen
maar we moeten wachten
wachten op wat er komen gaat
wachten doe ik
wachten op jou
ik weet zeker jij wacht op mij
en daarvoor ben ik dankbaar
Reacties op dit gedicht
alexander1975 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
alexander1975
Gecontroleerd door:
ana (stacia)
Gepubliceerd op:
09 juni 2015
Thema's:
[Liefde]