landen op verre planeten
de sterren ontleden
de dood verslaan
altijd door blijven gaan
atomen verkleinen en splitsen
pizza komt uit een printer
george clooney ook maar klonen
onder de zeespiegel wonen
genetisch gemanipuleerd eten
maakt ons allen ziek
maar de arts zal je beter maken
kom maar op met die knaken
straling in de lucht
als een web, vangt ons
nieuwste apple telefoon
uren in de kou voor de Iphone
weer nieuwe apps om te kopen
facebook, tinder, twitter
individualisme viert hoogtij
kijk eens naar mij, mij, MIJ
op straat geen groet
geen hallo geen gedag
hoe zou de buurman heten
alle beleefdheden vergeten
waar ligt de grens
en waar blijft de mens
zijn verstand