Koestering
Wanneer jij je omdraait
en terugblikt naar toen
zou je overwegen
om het over te doen
Ik zou niet anders zijn
alles zou hetzelfde gaan
elk gesproken woord
zou ik nog steeds achter staan
zoals alles in het leven
gaan mooie dingen voorbij
eens, en dat is memorabel
was je toch mooi van mij
Lia