Nu ik afgevallen ben
passen alle kleren weer
voel ik mij opnieuw bevrijd
broeken blijven zitten
met elegante bretels
verstopt gedragen
onder een schreeuwend vest
Speels trek jij aan het elastiek
ik probeer hetzelfde uit
met de bandjes van jouw BH
Wij delen zorgeloos
de ernst van samen zijn
maken van onze helften
geluk uit één stuk